четвер, 31 жовтня 2013 р.

Альбом Маленький принц - І частина.

Привітик!
От сиджу тут, розглядаю красу у ваших блогах і думаю...а чому ж я сиджу...треба ж нарешті виставити цей альбом.!!!

А чому НАРЕШТІ? А тому, що роботу над ними (їх буде два) я розпочала, ще десь у березні!!! ДОВГО  я працювала. Це було замовлення однієї дуже чудової людини для свого синочка. І термін не обмежувався часом. Аби до липня все було готово. От я й ростягнула "задоволення". Скажу чесно - піднадоїв він мені. Це надто довго, хоч я й працювала ще над декількома роботами, але ж...

Основним завданням було вмістити у альбом фото за 5 років!!! Це дуже активна сім"я і тому фоток із прискітливим відбором вийшло АЖ 500 і ще й трошки більше (вже не пам"ятаю). Тому вирішили розділити на два альбоми.

Багато часу відібрало оброблення фотографій. Особливо погрупувати. Всі вони різнопланові, зі своєю історією. Важко було компонувати. Це забрало багато часу.

Альбом приблизно 22х23 см (здається). Переплетення за МК Виноградової.  12 розворотів. За основу брала акварельний папір і для пастелі. А скрап папір як доповнення. Тому, що б повністю, то було б ДУЖЕ дорого.
І так готуйтеся, фотографій 46 шт. Є що подивитися. Сподіваюсь вам не буде скучно! )))














































 Як бачите, багато місця для записів. так що батькам було що пригадати, щоб по записувати. Роботи було для всіх (я сподіваюсь на те, що вони такі зробили записи).

Віддала я їх день у день на 6 - ти ліття хлопчика ))) Я вспіла.

довго ще не могла заставити себе обробити фото для посту. І сьогодні це нарешті сталося ))) Аж легше стало. Тепер ще треба вам показати другий альбом - ІІ частину, але це вже іншого разу...

Дякую, кому не стало нудно і прокрутив кнопку мишки до кінця!!!
Цікаво дізнатися ваших думок!

Гарного настрою!!!



10 коментарів:

  1. Альбом получился классный! Ты молодец, все так гармонично подобрано. А мелких деталей... ух аж дух захватило! Буду ждать ІІ часть!

    ВідповістиВидалити
  2. Юлечка, любовью наполнилась от просмотра ))))), мне не стало нудно, было очень интересно, с удовольствием буду следить за твоими работами )))

    ВідповістиВидалити
  3. ВАУ! Ти геройка))) Дуже гармонійний альбомчик.А яка гарна пам"ятка для родини)То буде сіейна реліквія-точно))Ще онуки головного героя будуть роздивлятись та дивуватись красоті альбому-тебе нахвалятимуть))
    п.с.мені не нра та твоя перевірка коментарів(((імхо

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую.

      Яяяяка перевірка??? Я її ще на зорі утворення блогу забрала.!!! Звідки ж вона знову???? Зараз піду в нараштування. Дякую, за підказку. Ще би хто написав, щоб перевірити ((

      Видалити
    2. ой,не перевірка,а ото підтвердження))Нащо воно тобі?

      Видалити
  4. ))) а мені здається, що я якийсь комент пропущу...не побачу ((

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ну,а на пошту тобі не приходить розсилка з комментами,що публікуються?Мені приходять.Ну,ти не подумай,якщо ТОБІ так зручно-то роби як зручно)))))))Я просто своє(вредне)імхо сказанула)))Ссссорррі))

      Видалити
    2. Довелося, тебе шукати ((
      Ні, мені не приходить на пошту ((( Напевно буду знову ставити ) Ссорі

      Видалити