пʼятницю, 10 січня 2014 р.

Майстриня, яка оживляє фотографії

ВО! ЯК!!!!

Привіт. Я сьогодні хвастатися )))
Сиджу я якось в ОДНОКЛАСНИКАХ, в кінці 2013 року (як давно, то було ))) і приходить повідомлення від незареєстрованого друга. Слово за слово і виявляється, що ми навіть навчалися в одному ВУЗі. Хоча наше знайомство було, ще у шкільні часи - ми разом відвідували гурток по в"язанню. Але після гуртка наші шліхи розійшлися. А от у педучилищі ми якось не пересікалися ))) дивно.
 І от Таня пропонує мені зустрітися і написати статтю про мою творчість. Вона працює журналістом у місцевій газеті. Зустрілися ми вже після Нового року, у кафе за чашкою чаю. Пригадали наші шкільні роки, поділилися досвідом материнства. Про дітей, мабуть, можна найдовше говорити))) і пригадали, чому ми насправді зустрілися )))). А я прийшла з МАЛЕНЬКОЮ ))) купкою своїх робіт )))....
І ось в четвер я отримала нашу місцеву газету "Місто вечірнє" Хто ще не знає, то я з Володимира-Волинського, що на Волині!!!
А там стаття "Майстриня, яка оживляє фотографії". І мені стало так приємно, так ...гордо за себе... Я ніколи так не думала (ну про наші альбоми).А воно ж і насправді так і є!!!!
Ось кому цікаво, можна почитати )))
А сьогодні заходжу в магазин сувеніри там і декор, інколи я там дещо для своїх робіт купую. А продавець і каже: "О, Юля майстриня до нас прийшла" ))) Так прикольно ))) Ось така я тепер зірка місцевого масштабу )))

Дякую, що завітали!!!
Гарного вам настрою і нових вражень)))

2 коментарі: