неділю, 11 січня 2015 р.

PROJECT LIFE 2015 #3 Початок-титульна і розворот перший.

Привіт.
Як і обіцяла, продовжую свій проект 2015 року
і все ж таки , очікую, що ви приєднаєтеся до мене.
 Повірте, разом веселіше!!!

 І так, моя титульна сторінка.
 Зробила я її в останні дні 2014 року. Вийшла у мене досить традиційна. Наші фото за рік, який минув. Написи із роками на цей момент. Усі фото з різних місяців, а остання-загальна - це останнє фото 2014 року..Типу показала, як ми були і які стали в кінці року )))

Відразу прошу вибачення за фото розворотів. На вулиці хмарно, у квартирі сіро. Навіть фото повитягувала з файликів, але блікує всеодно. Можливо тому, що вони глянцеві. А титульну, то щей сплюснуло трішки ((.




Все дуже просто.

 Ну і наш перший розворот (думаю, ще один буде, вже просто про побут) Цей розворот про святкування Нового року та Дня народження Дмитрусика. Розворот вийшов яскравий. У традиційних червоно-зелених кольорах, як для Нового року.





 Цього року вирішила журналінг друкувати . А то завжди як пишу, то або не вміщається весь текст, або помилку зроблю, а креслити не хочеться. Ну і почерк...так собі. Хоча як писати від руки, то буде швидше.








 Ще хочу розповісти про те, як я планую вести свій ПЛ. Взагалі за задумкою Бекі Хігінс, цей проект ведеться щотижня і всі 365 днів. Коли я вела ПЛ у перший рік життя синулі, то так і було. Записувала все що відбувалося, всі досягнення, і навіть коли хворіли. Тепер такої потреби нема і я документую події за потребою. Як є цікаві моменти, факти, то я й пишу. Намагаюся, щоб був хоч один-два розвороти на місяць. Також я роблю багато фото. Записи роблю у щоденник (щоб не забути коли оформляю розворот).

У Пл найчастіше фото друкую 10*15, рідше 7,5*10. Але завжди у розвороті більше фото. Це ж фото-історія нашої сім"ї. ))) Вважаю, що саме цей проект дає повну можливість зберігати і переглядати фото в реалі, а не на компі. Тим більше показати рідним і друзям. Ну і всі цікаві фото не заскрапиш у сторінки.

 Продовжую вас агітувати приєднатися до спільного проекту разом зі мною. Приєднатися можна на будь якому етапі. Ми не біжимо і не переганяємо, а просто творимо з натхненням. І також можна робити альбом за будь який рік, як вам зручно.
За січень свої розвороти додавайте сюди у лінки.

Оформляєте пости теж, так як зручно - одним загальним чи кількома. Розглядати ми будемо усі!!! І щомісяця одна рубрика буде, де я показуватиму ваші розвороти для натхнення і інших скраперш з блогосфери.

 І так, роботи за січень приймаю до 1 березня! Часу достатньо!))

 Гарного настрою і натхнення!

10 коментарів:

  1. Класс! Насичений у вас січень! Діма - сонечко!:))))
    Подобаються надруковані картки! Але це певно займає багато часу? Чи є якісь шаблони?
    Я від друкування тексту відмовилася, бо мене це дуже
    затримує:(
    Насичений у вас січень!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Інночка, дякую. Так, трішки насичений, але це у першій половіині місяця.
      Картки звичайно ж забирають більше часу і трішки гальмує процес, але я вже їх можу зробити такими, як сама їх бачу))
      І з писанням теж легше, але хіба ми шукаємо легких шляхів ))))

      Видалити
  2. Юля, дуже гарно! такi картки гарнi сама зробила! i розвороти класнi (якщо можу дати тобi пораду - краще вийняти з файлiв картки и фото перед тим, як фотографувати весь розворот, тодi не буде бликiв на файлах)))

    про друк на картках - я також друкую по приблизно тiй же причинi - вuд руки важко зорuэнтуватись, скiльки тектсу помiститься на картку, ненавиджу, коли нема де закiнчити речення! а друкуючи, хоч i довше, зате все передбачливо i акуратнiше :-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Таня, дуже приємно тебе бачити у себе "в гостях" . Та, от цього разу повитягувала все і розклала по файлу, а блоки є ((( Гадаю, це через глянцевий папір для фото??? … а за поради я завжди вдячна.

      Видалити
    2. ну, поради я давати можу, але фото в мене теж далекi вiд iдеалу)))))) будем вдосконалюватись разом ;-)

      Видалити
  3. Я тоже присоединюсь, с удовольствием!

    ВідповістиВидалити
  4. Юльчик, перша сторіночка готова ))))

    ВідповістиВидалити
  5. Юля, вибач, додам свій ПЛ за січень тут http://easy-scrap.blogspot.com/2015/03/project-life-2015-january.html
    бо не встигла до закриття лінку.

    ВідповістиВидалити