неділю, 25 січня 2015 р.

СП "Зимовий щоденник" Етап 1

Вітаю вас у себе!
Дуже приємно , що ви вирішили завітати до мене на вогник))).
А сьогодні у мене вже відбитки, але ще святкових вогників - Новорічних)))

Як я писала раніше, вирішила приєднатися до блогу Інночки і за компанію зробити своїй дитині зимовий альбом (за умовами СП  не обо"язково має бути щоденник). Так як зиму я не впіймала за сніжинки за хвіст, то вирішила зробити альбом 20*20 см про наш перший ранок новорічний у садочку і не зовсім перший у бабусі на роботі -  в школі. Короче будемо хвастатися новорічним костюмом, який до речі, я шила сама) і віршиком першим нашим))

Сьогодні перший етап і перший розворот.
У роботі майже не використовую новорічного паперу, але на мою думку він вписується у святковий настрій. Все досить простенько)

Насправді, самі фото надрукувались досить якісно, але чомусь при фотографуванні вже розвороту, вони якісь....ну не дуже. Можливо, що світла мало чи налаштування фотоапарату((( щось не те...

Ну і трішки детальніше:
Одна сторіночка- 





І друга:


 тут ще один маленький розворотик.



Ось такий початок! Можу сказати, що виходить досить не погано, не дивлячись на досить скромний запас новорічного декору.

Нагадую, що "дала копняка" чи то установку на роботу Інна і її Scrap Cafe
Дякую, Іннуся, за спогади)))



2 коментарі:

  1. Юля, чудовий розворот і чудова тема для зимового альбому! Найтепліші спогади від дитячих свят! А Дмитрику ще й спогад про костюм, який мама сама зробила!:))))

    Я так розумію більшість святкових ранків у дитячих садочках відбуваються 24-25 грудня:)))) Для мам нова важлива дата:)))))
    Діточки в основному такі серйозні на таких заходах, подарунки наче розчаровують їх і вони починають гуртом радіти:)))) Діма навіть з подарунком серйозний - показує класс! Значить свято - вдалося:))))

    Юля, дякую, що долучилася до СП!:))) Страшенно рада, що він може бути комусь корисним!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Інна за теплі слова!!!
      Ти знаєш, напевно я більше чекаю цю дату ніж він. Я вже придумала костюм на наступний рік (і не тільки для нього;)))
      Люблю цю справу!

      А ідею альбому такого вже виношую третій рік. Так, як костюми в нас з одного рочку. Може ще все в переді і для них буде. А от почала лише з тобою, дякую!!!!

      Видалити