четвер, 10 січня 2013 р.

Спільний проект Home Deco. Етап1

Привіт.
Сьогодні я продовжу звітувати по етапах СП Home Deko. І на черзі етап 1. Впринципі частково цьогорічний новорічний декор можна побачивши побувши віртуально в мене в гостях ось тут!
А тепер детальніше. 
І так до першого етапу потрібно було грудневий календар - advent  (а так як це більше для дітей,а може в когось ще нема чи ще маленькі, то також на цьому етапі можна робити декор: ялинки, хатинки, чобітки і т.д. , все, що не входитиме до наступних етапів)
Ну і так як ми ще маленькі, а в гості до мене нас приходять трішки постарше, то для них я й підготувала три черевички (майже, як три горішки для Попелюшки)
Вибачайте за фото. Фотографом виступав чоловік ))), бо я все не мала часу. І поки  я його шукала, одного черевичка з похресничок любий забрав)).
Так що маємо, що маємо!!!
Трішки детальніше.
Черевички повністю шиті і декоровані самостійно. довго шукала підходящу тканинку і...о хвала секонду ))) найшла. Було дитяче покривальце )))
 Квіточки робила  з органзи.
 Навіть прищепки довелося декорувати ))

І щоразу не перестаю дякувати Тані!!! Завдяки її пропозиції наша оселя стала святковою!!!
Дякую, що авітали. Дуже цікавлять ваші думки. Вони є найкращим заохоченням працювати далі!!!
Цьомки. Гарних продовжень святкувань.

4 коментарі:

  1. які ж вони класні!!! тканина така тепленько-пухкенька, затишно вийшло! а те, що вона з секонду - ще краще, не шкода різати і експериментувати))) ти молодчинка, чудово справилась!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Танюшка! Секонд справді в таких справах виручає!

      Видалити
  2. Гарна задумка з черевиками:) Про "камін" я вже писала (доречі, "в гостях ось тут" - не працює, немає активної ссилки). Все продумано, прищепки кльові:) Всередині було щось смачненьке? :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Олічка, вже виправила )))
      Солоденького було чи мало ))), що дехто вирішив абрати черевичок додому )))

      Видалити