середу, 6 червня 2012 р.

Початок нового проекту - Подих нового життя-19

Привіт, усім. 
Ви вже й забули про мене (( .В цьому я й сама винна... але так складається моє життя.
 І що головне, що складається воно чудово. ))
Ми ростемо, пізнаємо світ і радіємо кожному новому дню.
Ну і звичайно я заглядаю до вас у блогохатинки щодня. Вибачайте, що не коментую. Роботи ваші чудові!!! Це ФАКТ. А не коментую, тому що дуже часто руки зайняті Дмитрусиком, або кормлю, або забавляю ))).

Так ось, блукаючи блогами які я читаю, натрапила на  ART Pol'ka4ra - Поліни Хоронько і її проект  Project Life 2012. І тепер з нетерпінням чекаю кожної розповіді про маленьку донечку. Не втрималась і я. Розпочала свій проект, поки що під назвою "Подих нового життя". З ним я не приймаю участі ніде. Це все лише для себе і для рідних. Ну і звичайно хочу поділитися з вами.

Вибрала для себе формат А4. Так як це найпростіше для роздруку у моєму місті і для мого принтера )). І буде щось типу фотокниги для менш цивілізованого населення)))). Всі фото оброблені у Photoshopi, а сторіночки компоновані у CorelDRAW.

Маю до вас ВЕЛИЧЕЗНЕ прохання. Підказуйте мені, як краще те чи інше зробити. Зі сторони краще видно. Хочу реально знати, що не так, щоб виправити.

Ну от, наговорилася, а тепер показую. Спочатку будуть свіжі тижні, а потім по трішки вже з минулого. Так буду помаленьку наздоганяти.

І так, 19 тиждень.

  Так як він був багатий на події і зроблено багато фото, то й вийшло в мене два розвороти. Важко мені вибрати фото, хочеться чим більшееее )))
І ще прошу поради. Як зробити так, як виставити якісь налаштування, щоб зображення яке на моніторі відповідало роздрукованому? Тому що у мене на екрані все яскравеньке, світле, а при друці темніше!!!

Дякую, що дочекалися закінчення і буду дуже рада коментам і порадам.
Цьомки всім. Гарної і спокійної ночі!(це для тих хто ще тут о 1 ночі )))

7 коментарів:

  1. Спасибо за ссылку на меня - очень приятно:-) Согласна, что А4 удобный формат. У меня к тебе технический вопрос - почему ты используешь Корел для коллажа? В фотошопе все хорошо получается тоже - если есть вопросы, пиши - расскажу:-) Я в Ко реле тоже работала в универе, но мне кажется удобнее сразу в одной программе все делать.
    Странички пока первые - есть недочеты конечно, но ты сама их скоро заметишь, когда развиваться будешь в этом проекте. Я вот тоже свои первые буду доделывать-переделывать.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Полина, и тебе спасибо за помощь. Почему Корел...потому що лучше там ориентируюсь. Работа с ним больне связана. А вот фотошоп мне кажется все сложнее, трудно как-то со слоями разобратся. Даже начинать боюсь.

      Видалити
  2. Пропажа привіт )))))
    Чудовий проект ти задумала!!! нам вже напевно запізно...хоча можна і з третього року починати напевно ))) головне розібратись тепер добре в фотошопі )))
    Приїжджай вже нарешті у Львів ;) скучила за тобою !

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Привіт,Оксанко!
      Дуже дякую. Почати ніколи не пізно, а головне потім цікаво!!!
      А у Львів планую, скоро буду. Правда тільки тіпа в гості, не надовго ))) так що зустрінемось!

      Видалити
    2. о!!!! ура!!! буду тебе чекати )))

      Видалити
  3. Не забули-не забули))))ПРИВІТ!так рада тебе бачити і вже не саму))Гарної тобі творчості та мамства!)))Кльовий проект!Вже поняла,в якій програмці ти робиш. Фано придумали.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Привіт, дуже приємно, дякую!!! Це таке щастя, бути мамою!!!

      Видалити