вівторок, 3 травня 2011 р.

Дитячий форум і МК від Мар"яни

Багато з вас уже прочитали про це диво нашого суспільного життя , як  Львівський Міжнародний дитячий фестиваль. Я рідко, навіть правильніше сказати ДУЖЕ рідко буваю на таких подіях.... про що цього разу й пожалкувала. Бо це, щось. Стільки талановитих людей роблять так багато для нашої....вашої малечі. Я впевнена, що кожен хто там побував, залишився з чудовим настроєм.

Цього разу мене заставила туди піти інформація від Maryany. І от я взяла з собою донечку свого чоловіка і вирушили. Зустріли нас там багато казкових героїв.

Неймовірна кількість видавців дитячих книжок, і Вікуля не залишилася без подаруночка . Потрапили ми й на наукову виставку. Теж було дуже цікаво побачити прості та неймовірно цікаві досліди фізиків, хіміків, біологів... Саме на таких зустрічах, мені здається, дітки й роблять свій життєвий вибір.

Ну і звичайно, найголовніше, куди ми хотіли потрапити, так це майстер клас від тьоті ;-) Мар"яни. Місце ми собі зарезервували, бо як виявилося бажаючих було безліч.... Не вистачало ні столиків, ні матеріалів. Але всі хто були з нами залишилися ДУЖЕ ЗАДОВОЛЕННІ. Мар"янка, це супер талановита людина, це "живчик" нашої - моєї творчості. Я від Тебе в захваті. Постійно, запитую своїх рідних "і звідки в неї стільки енергії?!"
А ось кілька фото:


У Мар"ни працює кожна частина її тіла ))))

Якщо ви помітили, то МК зацікавив не лише матусь, а й татусів


О, це вже наша творчість





А ось ці фото було вже зроблено, коли всі попрощалися, розійшлися. Ми вже з Вікульою розглянули всі графічні роботи , які демонструвалися по залу, подивилися , що пропонують на інши МК. І от приходимо блище, а бджілку-трудівницю не відпускають. Вона знову працює.

Ось така вона, Maryana!!!

Ми чудово провели час і день. Бажаю і вам побільше гарних вражень.

А ще мені, чомусь, дуже сподобалась ось ця графічна робота.
Дякую, що дочитали! Гарного дня!

5 коментарів:

  1. Я кожного року ходжу на ці форуми і тільки цього на жаль пропустила ((((
    А МК чудове )))
    і мені подобається ця картинка ))) така позитивна і смішнюча )))

    ВідповістиВидалити
  2. так-так,там така енергетика...суперово,що таке робиться для дітей і з дітьми!А саме головне,що видно завдяки таким заходам, зокрема,що діткам цікаво і потрібно саме це.
    А ти помітила,що в мому пості є картинка саме ця також?
    Ти красунька)))

    ВідповістиВидалити
  3. Зірочка, а я впринципі самостійно, вперше, раніше хіба з дітками, коли в школі працювала.
    Наталя, Ага...точно точно, я помітила.
    ))) дякую за комплімент

    ВідповістиВидалити
  4. Ну Юля, ну вже написала!!!!!!!!!! Як я тепер маю не червоніти??? ГА??? Мені надзвичайно приємно було, що ти прийшла, що все таке гарне з Вікулею зробили!!! Дякую за такі гарні компліменти, за оцінку таку моєї роботи!!!!!!!! Цьомаю тебе!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  5. А ЧОМУ ТУТ ЧЕРВОНІТИ, ЦЕ Ж ПРАВДА!!!

    ВідповістиВидалити