четвер, 30 червня 2011 р.

Привіт дівчатонька

Ну от, нарешті я вже тут. Вже по трішки вливаюся у звичне життя. Поки, правда, лише є бажання написати пост, до скрапу, нажаль не тягне. Можливо тому, що лякає той момент, що після творчості треба прибирати, а я швидко втомлююсь. Але це пройде.

Зайша сюди, щоб ВАМ всім подякувати. Дуже приємно було читати ваші коментарі до попереднього посту. У мене аж сльози виступили в очах коли я перечитувала ваші теплі слова підтримки. Я вам дуже ВДЯЧНА за теплоту, за щирість. Коли лежиш у лікарні, то це дуже потрібна річ. Я щиро вдячна всім за те що ВИ у мене є. ДЯКУЮ!!!

Я вже нарешті у Львові. Намагаюся справлятися без маминої підтримки. А ви мене зрозумієте, що у такі моменти допомога матусі дуже приємно і важливо. А тепер вся моя підтримка - це ЧОЛОВІК. Він у мене теж молодчинка!!!!
Дівчатка, підкажіть. Так як багато з вас "свіженькі" матусі. ))) Вибачте, за таке порівняння.
У мене час від часу є болі у правому боці животика. То вище, то нище, то на спину віддає. Це так буває чи варто знову звертатися до лікаря? Аналізи всі чудові, УЗД теж, а от таке турбує. Важко довго сидіти, стояти на одному місці. Але  й лежати вже нема сил. Поділіться своїми відчуттями!

Ще разок дякую !!! Цьомкаю.
Гарного вам вечора!

ПіСі: Я пам"ятаю про всіх ПІФочок, про котиків але вибачте, поки немаю сил для таких важливих робіт. Я виправлюсь, ОБІЦЯЮ!!!!! Не ображайтеся!!!

8 коментарів:

  1. ПРРИВІТ-ПРИВІТ!!!З поверненням!Багато тобі сил.Відновлюйся поскорше!
    про болі...нічо не скажу,бо мені боліло страшно все-я ж після кесаревого

    ВідповістиВидалити
  2. КОтусику, в мене теж були періодично болі, як пояснбвав лікар від того що карапузик росте і давить на органи, але якщо тебе дуже турбує то навсякий випадок звернись до лікаря
    і тримайся!!!!! все буде ок!!!! ;)

    ВідповістиВидалити
  3. это бывает,что отдает на печень или почки,но лучше проконсультироваться с врачем ,чтобы определили,что конкретно...возможно от какой-нибудь еды

    ВідповістиВидалити
  4. Вітаю з поверненням:)Бажаю, щоб все навколо тільки сприяло швидкому одужанню. Все буде просто мега супер добре:)

    ВідповістиВидалити
  5. Рада тебе чути!!! А ти ще не народила? Якщо ще ні, то який в тебе термін? В мене були болі всякі різні ))) Це може бути варіантом норми, але я би рекомендувала проконсультуватись в лікаря, щоб виключити апендецит. Я взагалі така перестрашена мамуся - завжди перестраховуюсь і задовбую лікарів питаннями )))
    Але знаю, що в тебе все буде добре! Тримайся!

    ВідповістиВидалити
  6. Дівчатка, дякую усім. Так приємно читти ваші поради і слова підтримки.

    bre, ще ні, ще тільки на 14 тижні. У мене такі болі(у правому боці животика) були і в лікарні. Лікар каже, що таке буває. Але це дуже напрягає мене і втомлює. В на роботі треба сидіти 8 год і все за компом. Не знаю як я з цим справлюся.

    ВідповістиВидалити
  7. Мусиш справитись - в тебе вибору нема )

    ВідповістиВидалити
  8. Вітаю з поверненням!!!
    я в першому триместрі 2 рази лежала на підтримці, і то з різницею в тиджень... як вийшла другий раз з лікарні, то морально просто дуріла, мені постійно здавалось, що шось ниє, коле. а одна лікарка сказала викинути то все з голови, бо якшо зі мною і малятком все добре, а я перестрашено постійно прислуховуюсь до свого організму, то я тим хвилюванням нароблю гірше... :) я потім збилась з того і нічого вже не нило. це все просто хвилювання ))))
    в тебе буде все ок! треба просто в це вірити! і вже тепер вселяти в малятко відчуття впевненості і радості!!! а 8 год за компом, думай, що то фігня , порівняно, наприклад,з барменами.

    ВідповістиВидалити