четвер, 14 квітня 2011 р.

Допоможіть будь ласка!!!

Привіт, мої любі й кохані дівчатка!!! Маю до вас запитаннячко. Хочу придбати фарбу для штампування. Мені чомусь до-вподоби Набір чорнил для штампування - Yuletide Color Box Pigment Cat's Eyes.
 Щось типу такої.
А тепер і саме запитання. Я знаю, що вони є в інтернет магазинах. Але я крім  фарби нічого не хочу замовляти (чи правильніше сказати, нема можливості) і з пересилкою, це буде ще дорожче. Знаючи, що зараз багато з вас створює свої маленькі магазинчики, я подумала, може у когось є ї такий товар. Це питання більш актуальне для львів"яночок! Чи є така можливість придбати її тут???
Можливо якась інша фарба. Я ще не пробувала жодної.

11 коментарів:

  1. нажаль, про львівські магазини нічого не скажу, але можу сказати за цю фарбу - мені дуже подобається! недавно придбала такий наборчик, правда інші кольори, але дуже задоволена!

    може, просто попитаєш львів’янок, чи хтось не хоче щось ще замовити? тоді доставку розділити можна буде, і дешевше вийде!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую, jane, що відгукнулася. А які кольори ти брала?

    ВідповістиВидалити
  3. В мене схожий наборчик від Марти Стюарт.Я задоволена,але б спробувала і цей,адже МС переважно дорожчу продукцію мають.Я б із задоволенням замовлиа щось разом з тобою-а доставку б поділили.Там десь 11грн.буде...думаю...

    ВідповістиВидалити
  4. у мене набір Rich Rustics - там чорний, рожевий і чотири відтінки коричневого. я коричневим найбільше користуюсь, до того мала одну подушечку колорбокс, як раз коричневу, і вона у мене вже вмерла) так що набір для мене - як раз! відтиск дуже чіткий виходить, кольори насичені, клас!

    ВідповістиВидалити
  5. Юль, в мене такі є, класні!!!!
    http://maryankakmr.blogspot.com/2011/04/blog-post_14.html Заходь, тут для тебе дещо є!

    ВідповістиВидалити
  6. Можливо зі мною не всі погодяться, але мала таких три набори. з них поки що лише один "живий", дуже швидко вони чомусь висохли...

    ВідповістиВидалити
  7. і я теж планую дещо замовляти, могли б разом ;) тим більше ти сихівчанка ))))

    ВідповістиВидалити
  8. Дівчатка, дуже дякуую, за відгуки і поради!!!

    Зірочко, я згідна. Нам близко. Спишемось у приваті -jylietka(гав)gala.net

    ВідповістиВидалити
  9. Я теж такі нещодавно купила...тільки колір інший! Але в мене інша проблема, я толком не знаю, як правильно наносити фарбу, як чистити штампи... аматор я... шо тут скажеш)))

    ВідповістиВидалити
  10. ))) Мені вже Зірочка-Оксанка допомогла із придбанням фарби. Буду пробувати і тоді скажу , як то робиться, бо я в тому теж "зелена" )))

    ВідповістиВидалити
  11. вот тут є закупка http://scrap-zacypca.blogspot.com/2011/04/colorbox_26.html

    ВідповістиВидалити